Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Miley Cyrus

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Pupii ^^ on uto kol 17, 2010 5:40 pm

Ja ju ne slusam. Al gledala sam serije Hanna Montana.. Onak, nisu bas... -.-


Pupii ^^
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 844
Join date : 12.08.2010
Age : 20
Lokacija : Blagusa :]

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by DamnSoReckless on sri kol 18, 2010 6:08 pm

Obozavam je i realno,drago mi je sto zavrsava sa Hannom Montanom.
Obozavam seriju,stvarno je super,ali Miley je definitivno prerasla tu ulogu.Uporedite prve epizode sa zadnjima. :/

DamnSoReckless
Newbie

Broj postova : 42
Join date : 14.08.2010
Age : 21

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Pupii ^^ on sri kol 18, 2010 6:50 pm

DamnSoReckless je napisao/la:Obozavam je i realno,drago mi je sto zavrsava sa Hannom Montanom.
Obozavam seriju,stvarno je super,ali Miley je definitivno prerasla tu ulogu.Uporedite prve epizode sa zadnjima. :/

Da, bas se vidi razlika..

Pupii ^^
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 844
Join date : 12.08.2010
Age : 20
Lokacija : Blagusa :]

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by *☮♥isidora♥☮* on čet lis 07, 2010 8:35 am

Oboooozavam je!.:))))
Extra je!..Naj,naj,naj cura na ceeeeelom svetu!.<3 <3 <3
Moj mali andjeo.:3 <3 <3 <3 ..predivna je!!!..<3

*☮♥isidora♥☮*
Newbie

Broj postova : 87
Join date : 03.10.2010
Age : 20
Lokacija : Hollywood!

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Jovana on čet lis 07, 2010 12:44 pm

Ona je meni super,ima jako lijepe pjesme a ni serija joj nije losa ^^

Jovana
Wannabe
Wannabe

Broj postova : 266
Join date : 01.10.2010
Age : 19
Lokacija : On the end of the world^^

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Cinderella on čet lis 07, 2010 1:39 pm

a pa sad..
trenutno sam neutralna s njom.
prije sam bila gledala seriju i to onak, rijetko, jer mi je serija predoba, a nju sam u to vrijeme mrzila, pa sam bila skinula album i jako su mi se sviđale pjesme i zavoljela sam ju bila, i tak to neko vrijeme sam bila zaluđeni fan i to do nedavno, dok se nije počela drastično mjenjat, i ne sviđaju mi se nove pjesme, ni niš. i novi album mi je odvratan.

Cinderella
Dude
Dude

Broj postova : 864
Join date : 26.09.2010
Age : 21
Lokacija : In your dreams.

http://fallingapartforyou.tumblr.com

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Unique Yeah on čet lis 07, 2010 2:56 pm

ah ne volim je nimalo

________________________________________________________________

https://www.facebook.com/UniqueYeahPhotography

Unaprijed zahvaljujem tko lajka !

Unique Yeah
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 1725
Join date : 18.09.2010
Age : 18
Lokacija : Capitol

http://www.admincentar.net

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by SpeciaŁ One on pet lis 08, 2010 1:43 pm

Obožavam ju.Miley Ciryus <3

________________________________________________________________



-Crazy Girl- -> SpeciaŁ One

SpeciaŁ One
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 735
Join date : 29.08.2010
Age : 18
Lokacija : The world of happines :)

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Voodoo.Killer on čet pro 30, 2010 8:53 pm

najveca glupaca na svjetu.
ona bi kao trebala biti uzor mladima (svojim fanovima) a zenska se napusi na svoj rodendan i jos ju SNIME -.-
I njezina je isprika: samo sam se htjela zabavit.
dakle to znaci da je takva zabava za rodendan normalna -.- kakav je ona uzor?
neka barem priizna da je pun k***c los uzor.
i zelim da crkne. ona je jedina osoba koju stvarno mrzim. Zato jer je ta osoba uzor mojoj mladoj sestri i nazalost nezelim da naudi pameti moje sestre jer vec vidim da (lose) utjece na nju.

Voodoo.Killer
Newbie

Broj postova : 80
Join date : 22.10.2010
Age : 18
Lokacija : Under your bed :P

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Daky on sri vel 02, 2011 1:35 am

Ne slusam je,nikad nisam slusala njene pesme,ali ovako je slatka ^^.
Ne volim te Dizni zvezde preterano.

Daky
Dude
Dude

Broj postova : 1259
Join date : 19.07.2010

[Vrh] Go down

Re: Miley Cyrus

Postaj by Sponsored content Today at 3:52 am


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.